Dags för en lite paus

Har roat mig med att ta hand om disken, byta sängkläder, plockat lite, skrubbat toalette och kört igång en maskin tvätt. Lika bra att tvätta de smuttsiga sängkläderna när man är på hugget så att säga.
 
Men nu är det dags för en lite paus innan det är dags att ta ett varv med snabeldraken i lägenheten. Sambon är fortfarande kvar ute i garadet och härjar. När han kommer hem sen ska vi börja med middagen som i dag består utav portergryta med kokt potatis. Åh det är så jag blir hungrig bara jag tänker på det haha.
 
Måste hoppa in i duschen sen och fräscha till mig lite. Håret måste få sig en omgång då det börjar kännas lite ofräscht. Har inte tvättat det sen i onsdags, men det har hållt sig fräscht hela tiden då jag inte har haft i några stylings produkter som ofta brukar kunna göra så håret blir smuttisgt och fettigt.
 
Nej nu ska jag sluta babbla och slänga ett lite öga på teven innan det är dags att fortsätta med städningn :)
/M
 



Ditt ord
Postat av: malin

jag hjälper gärna till :D haha vi har samma sysslor idag hör jag ^^ måste tvätta håret med.. ja jag vart helt chockad att deras kläder var så pass billiga :O kommer spenderas en del cash ^^

2012-09-02 @ 15:53:59
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0