En smula...

irriterad och frustrerad skulle jag vilja säga att jag känner mig för tillfället. Frustrerade över att när man för engång skull har gott om pengar på kontot så man skulle kunna lägga undan lite så dyker det genas upp ett stort hål som man måste lägga pengarna i.
 
I detta fall så är hålet min bil men o andra sidan så är det relativt billigt tack vara att jag har en underbara sambo samt svärfar som hjälper mig laga bilen. Så i morrn eftermiddag blir det en tur till linköping och biltema så för att handla saker så vi kan laga bilen.
 
Irriterad blir jag på grannen jävla hund eller ja det är väl inte hunden fel utan ägarna! Vi fick för drygt 2 veckor sen en lapp i brevlådan från våran hyresvärd där de skrev att det var tvungan att städa våran port flera gånger i veckan då någon hund eller kanske katt har pissat på väggen precis vid portdörren.
 
De skrev att vi som bor här gärna får ha hund eller att de som besöker oss gärna får ta med sig sina hundar hit men att man då ser till att de inte pissar precis vid portdörren. Det är ju inte kul för någon, varken vi som bor här eller de stackarna som städar våran port.
 
Nu vet jag mkt väl vems hund det är som pissar där för att jag har sett det hända ett antal gånger. Ja men visst man skulle ju kunna säga till de men problemet är att varje gång det har hänt så har deras barn varit ute med hunden. Och många föräldrar brukar kunna bli grymt otrevliga när man påpekar att deras barn har gjort fel.
 
Efter att vi fick lappen så har det inte inträffat igen förens i dag. Funderar på att ifall det händer igen så kommer jag knalla ner till våran hyresvärd och säga vem det är så får de ta tag i problemet.
 
Åh känns lite bättre nu efter att jag har fått gnällt av mig lite ^^
 



Ditt ord
Postat av: Fannie

Ja jag med! otroligt snygga, hihi :D
Nej det första paret är faktiskt lättare att gå i än de andra paret! :)

2012-09-16 @ 18:06:44
URL: http://ffanniejonsson.blogg.se
Postat av: Johannas Rockabilly & Vintage

Jobbigt :/ Tycker du ska gå till hyresvärden och säga till så problemet blir löst och inte fortsätter :)

Har gjort ett inlägg med svar på alla frågorna nu ^^

2012-09-16 @ 18:25:52
URL: http://johannasvintage.blogspot.se
Postat av: Madde

Jag tycker du ska gå ner till dem och säga vem de är för då kan ju de ta de med dem personligen, de säger inte vem de är som klagat.. Kram

2012-09-16 @ 20:41:18
URL: http://shabo.blogg.se
Postat av: Charoline

ibland måste man skriva av sig ^^

2012-09-16 @ 20:42:50
URL: http://trustmedarling.blogg.se
Postat av: Charoline DeLavin

maginfluensa borta men mens kommen. så jag är lite små down iaf. blir riktigt bitter av mig då.

Hur är allt annars då? bortsett från grannar och hundar :P

2012-09-16 @ 21:06:21
URL: http://trustmedarling.blogg.se/
Postat av: malin

vad tråkigt att folk inte kan ta hand om sina egna djur, blir så arg.. tycker du kan gå och såga till hyresvärden anonymt för jag tror helt ärligt inte de andra grannarna uppskattar detta heller.. tycker synd om hunden och er som bor där!

2012-09-16 @ 21:20:02
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: -> SAAANDIS.BLOGG.SE <-

hejhej fin blogg, allt bra?

2012-09-17 @ 07:04:31
URL: http://saaandis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0