Mjukis kläder på

Tvätten är vikt och ligger på sin plats. Hunnit med att ta en varm och skönt dusch och hoppat i mjukis kläder. Sitter nu ihopkurad i soffan med en skönt filt om mig.
 
Det regnar utomhus, inte så mkt men tillräckligt för att man ska bli ruggig och frusen av sig. Funderar på ifall man ska göra iordning en kopp tée eller kanske varm choklad att värma sig med.
 
Sätta på lite skön musik och sen baka lite mer kola kakor ska jag ialla fall roa mig med. Tänkte lägga ut receptet på kakorna sen ifall det kan va utav intresse. De är super lätta att göra och det blri många kakor på en sats :)
/M
 



Ditt ord
Postat av: Betty Bones

Det är härligt med mjukiskläder asso.. Själv sitter jag i ett par lurviga strumpor + min ziperall, mmmmm<3

Svar: Jag ska göra mitt bästa :)

2012-09-18 @ 11:15:23
URL: http://bettybones.blogg.se/
Postat av: malin

vad mysigt, ska hoppa in i duschen snart med men sitter o huttrar redan nu :P brrr... inget regn här men det blåser. du får gärna lägga upp receptet sen :) jaa det känns skönt men man blir liksom orolig.. var o svillet under hela ögonlocket så jag hoppas för gudsskull det är något strå som dyker fram snart eller dyligt.. huua! blodkärlen i ögat blir mer o mer synliga/röda osv.. ser suddigt på bara de ögat som om du har gegg på morgonen du vet :/

2012-09-18 @ 11:15:52
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: anna

men va goooos me såna sockar ju hihi ;D

2012-09-18 @ 22:31:36
URL: http://www.thellanz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0