Hade jag aldrig trott om mig själv

För ett drygt ett halvår sen hade jag aldrig trott att jag frivilligt skulle gå upp kvart i 7 en ledig lördagmorgon för att åka till gymmet. Men det var precis det som inträffade i dag :)
 
Jag vaknar ju hellre utav väckarklockan runt halv 7-7 en lördagmorgon lagom utvilad  för att dra till gymmet än att vakna kl 7 utav att man är bakis för att man har varit ute och festat kvällen innan.
 
Klockan ringde halv 7 och 30 min senare hade jag hoppat i träningskläderna och väntade på att sambon skulle masa sig ur sängen. Halv 8 klev vi in på gymmet och började dagens träningspass och vi hade sällskap utan 4-5 andra tokiga människor som hade tagit sig till gymmet.
 
Har nu hunnit passera duschen samt fixat till mig, väntar nu på sambon som skall bli klar. Om en liten stund styr vi bilen mot örebro och närmare bestämt Marieberg gallerian. Det blir även en sväng in på ikea och det var faktiskt inte min idé utan sambons.
 
Var förvånad när han sa här om dagen att när vi ändå ska till marieberg så kan vi ta ikea då han behöver nya huvudkuddar. Och som den snälla flickvännen jag är så är det ju klart att inte tänke sätta mig på tvären ifall han vill in dit ;)
/M
 
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: marina

sv. Härligt att höra. :) Det är okej med mig, lite trött bara.

2013-04-27 @ 10:45:31
URL: http://marinapalme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0