Hurt bulle!

Vaknade vid 5 tiden i morse och kunde inte somna om. Låg i sängen och filosoferade fram tills E vaknade. Fixade ordning frukost innan jag klev av mitt arbetspass.
 
Åkte hem bytte om och drog med mig sambon till gymmet. Fick blir ett konditionspass, var lagom svettig och jävlig när jag var klar. Köpte med oss goda mackor hem från sultans till frukost.
 
Ska snart hoppa in i duschen och sen bär det av ut till sköldinge för att byta däck på bilarna. Resten utav dagen blir lugn.
 
Vad har ni för planer för dagen?
/M
 

Ditt ord
Postat av: Malin

klarar din sambo att äta efter gym? Tobbe skulle stendö xD jag kan bägge men om jag går ganska direkt då jag vaknat så klarar jag det.. kör nästan mer effektivt då :) skönt att vakna av sig självt men kanske inte på jobbet klockan 5 ^^ haha! duktig du är med träningen.. ja ska komma igång nu under veckan igen tänkte jag :)

2013-04-06 @ 14:06:53
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Malin

tanken var att putsa fönster idag men glömde medel hos svärmor.. så idag ska jag våga mig ut på en kort promenad :) (tänkte jag!) ska på middag hos svärisarna imorgon bara. sambons äldre syster skulle komma med sin nyfödda men vågar inte gå dit just då nu när vi varit sjuka :/

2013-04-06 @ 14:13:09
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Malin

haha jaa efter gymmet då är man ju helt galen o magen skriker efter mat.. hehe eller huur?! synd att de är såpass känsliga för de hade vart kul o se krabaten :)

2013-04-06 @ 14:38:07
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: nickolina

åhh såg denna bild när jag vaknade imorse, åhhh ge mig! var bakis och as hungrig haha

2013-04-06 @ 22:01:45
URL: http://nickolinanyfiken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0