16 december och plusgrader ute

När jag klev upp i morse och kollade termometern så visade den på 5,4 plusgrader ute. Känns konstig att det är den 16 december, snön lyser med sin frånvaro och det är plusgrader ute. Ser ut som vi kommer få en grön julafton i år. 
 
Arbetsdagen har mest bestått utav lagningar samt att extrahera tänder. Det sistnämnda är nog en liten favorit hos mig och min ena tandläkare. Innan någon får ett frispel så skulle vi ALDRIG extrahera en tand bara för att utan det görs när tanden är för skadad för att vara kvar i munnen. 
 
Vi extraherar också ibland när det patienter ska ha tandställning men då på begäran från ortodontisterna (tandläkare som arbetar enbart med tandställning). 
 
Påvägen hem stannade vi till på coop bygg där vi köpte 2 brandsläckare då vi bara hade 1 fräsch här hemma. Aldrig fel att ha gott om brandsläckare. 
 
Efter middagen så svidade jag om till träningskläder och drog ut på en power walk i mörkret. Var så nördig och körde med pannlampa, vad gör man inte när man bor ute på landet och vill ta sig en promenad i det kolsvarta mörktet.
 
Nu ska jag poppa popcorn och titta på teve innan det blir sängen.
 
Lagade lite tänder i dag
 
Geek med pannlampa

Ditt ord
Postat av: malin

Bättre att synas i mörkret helt klart :) Usch blir påmind om de fem tänder jag dragit ut pga att jag inte haft råd med rotfyllning eller lagning.. har några gluggar här och var ^^ haha! som tur är så är ingen av dom sådär väldigt synliga :) visst känns det skumt att plusgraderna tränger sig kvar denna punkt på året. är ju varmt och skönt såååå men man vill ha några snöflingor på backen vid julen ju...

Postat av: malin

var/hur ska ni fira jul förresten? :)

Postat av: Anna Katana

En fråga, vad är extrahera för något? (:

Du har fått en liten nominering av mig (: kika i bloggen!

2013-12-17 @ 16:11:06
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Emelie

Så tråkigt att det inte verkar bli snö till jul..
Sv:Tack fina du! :)

2013-12-17 @ 21:21:10
URL: http://retroretroretro.blogg.se
Postat av: Rockaholicdoll Madness

sv: tack :) shit du e snabb jag har en pryl kvar sedan är jag klar! :)

Känns sjukt att det är varmt ute i december hade 9 grader igår och har typ 6 idag.Skulle vara skönt med minus och med massa snö! Min gran kommer hem på lördag så ska klä den sen får vi se om jag kommer in i julstämmning :)

2013-12-18 @ 09:41:16
URL: http://nattstad.se/rockaholicdoll
Postat av: Hot Rod Hellcats

Det tror jag också, står mellan den och min tiki klänning får prova mig fram :)

2013-12-18 @ 09:53:22
URL: http://hotrodhellcats.blogg.se/
Postat av: Anna Katana

Tack för förklaringen!

Gör den när du känner dig bättre och känner att du hinner (:

2013-12-18 @ 09:57:25
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: malin

åh det låter ju jätte mysigt :) jo vi åker upp på fredagsmorgon med ett stopp i Borlänge på vägen. blir kvar tills 26dec eller 27dec :) får se lite hur allt känns o så.. känns lite si o så nu :/ men kan väl bli bättre när man väl är där men de är lite knas ändå


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0