Gubbjävel & flohabba!

Ett morgon pass på gymmet är avklarat men var en aningen irriterad när jag åkte där ifrån. Var en gubbjävel som använde en maskin och efter att ha kört ett repetition så gick han halva gymmet runt. Så där höll han på mellan sina repetitioner vilket enligt min mening inte är okej!
 
Visst att man kan ställa sig upp och röra lite på kroppen i mellan åt men håll dig kvar maskinen du håller på med så folk ser att den är upptagen. Sen var det den där jävla flohabban som satt och surfade/sms på mobilen i typ 10 min istället för att göra sina övningar.
 
Man är väl på gymmet för att träna och inte surfa på internet?! Jag använder min mobil till att lyssna på musik och någon enstaka gång gå in på internet. Men då gör jag det när jag sitter vid någon benmaskin då man inte behöver använda armarna. Jag behöver väl kanske inte påpeka att flohabban satt vid en maskin för armar.
 
Nej gymmet är inget ställe där man sitter och små pratar och surfar på mobilen. Nej man är där för att träna! Visst att man kan prata med varandra när man tränar men lägg då störst fokus på att utföra övningarna och inte små prata. Det är väldigt irriterande för de som faktisk åker till gymmet för en orsak vilket är att träna.

/M
 
 
 

Ditt ord
Postat av: elinor

tack :))

2013-02-04 @ 10:42:09
URL: http://rockabillyrules.blogg.se
Postat av: magda

fin blogg, allt bra?

ställ gärna någon eller några frågor i min frågestund! jag svarar på alla frågor! :) <3 http://maggibo.webblogg.se/2013/february/fem-saker-ni-inte-visste-om-mig.html#comment

2013-02-04 @ 10:46:05
URL: http://maggibo.webblogg.se
Postat av: Malin

detta är något man verkligen kan börja koka av.. visst om man kikar lite snabbt på mobilen eller sträcker sig en snabbis men när de går runt o gör massa annat som drar ut på det blir man faktiskt less.. vad charmigt av gubben din att ha fixat mat och donat :) min helg var riktigt trevlig :) hur har er helg varit annars då? :) kram

2013-02-04 @ 11:42:50
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Att besöka gymmet på morgonen är verkligen flitigt! :)

2013-02-04 @ 12:15:01
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: lina

Tack! Detsamma! :)

2013-02-04 @ 17:08:21
URL: http://allheavensmen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0