Running

I dag har det varit en riktig pappersdag. Har fixat med papper till höger och vänster för att ersättning från a-kassan samt se till att alla löne papper är ifyllda. Det är en mindre verksamhet det här med att fylla i papper när man inte har ett fast heltids jobb haha.
 
Hunnit med att handa med min mor,sen bjöd jag henne på tekakorna jag hade bakat. De var en hitt och så fick hon och pappa resten utav chokladkakan då jag tro det eller ej inte är så mkycket för fika bröd.
 
Var en sväng ute på jobbet i sköldinge för att fylla i tidsrapporterna så jag får lite cash samt att vi hade personalmöte. Vägen dit var hemsk, det var spårigt och jag trodde nästan bilen skulle skutta ner i diket vi ett flertal tillfället även fast jag bara låg i 40 km/h.
 
Kvällen har varit lugn, åkte en sväng till gymmet. Körde mage/rygg och så har jag faktiskt börjat springa lite på löpbandet. Det är tack vare min envishet att bli vän mde crosstrainern som har gjort att konditionen har blivit så bra att jag faktisk orkar springa 1 min sen gå fort 30 sek och köra så i 10 min. Det är ett bra framsteg för mig som nämligen hatar att springa.
 
Tanken är att sen bygga på det så att jag åtminstonde orkar springa 5 min i streck, vila 1 min och sen köra så så att man sammanlagt springer i 20 min. Men jag har ingen brådska med det utan tänker öka på tiden successivt.
/M
 

Ditt ord
Postat av: nickolina

fasen va härligt, älskar när man märker resultat! hejar på dig! :D

2013-02-27 @ 22:24:36
URL: http://nickolinanyfiken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0