En lugn söndag

Dagen började som jag nämnde tidigare med lite söndagslyx genom att vi käkade frukost på fiket vid oss. Räkmacka och varm choklad är en mycket bra start på en söndag enligt mig.
 
Min andra hälften åkte ut till garaget medans slängde igång en maskin tvätt innan jag gick hem till mina föräldrar. Mamma och jag tog en lite road tripp och kolla in ett ställe jag ska till senare i veckan sen vart det fika innan jag åkte hem.
 
Diska, hängde tvätt och läste igenom mappen jag fick från mitt nya jobb. Ska ta och läsa igenom den någon mer dag då det stod en hel del i den. Sambon fixade en grymt god köttfärssås med spagetti till middag. Hunnit med att handla lite saker uppe på ica under kvällen också.
 
Nu ska jag titta på teve och bara varva ner för i morrn ringer kl 6.00 då jag börjar jobba kl 7.00. Härligt när jobb och pengar rullar in.
 
Btw kom igen och ställ lite frågor i frågestunden, avslutar den i morrnkväll vid 19 tiden. Så till dess så tycker jag ni kan bombardera mig med frågor så blir jag glad :)
/M
 

Ditt ord
Postat av: Antigona Murseli

Du har en riktigt fin blogg! Älskar dina bilder, dem får hela din blogg och se intressant ut något den redan är! Fortsätt så!:)

Kika gärna in i min blogg, skriver om en massa mode, åsikter allt mellan himmel och jord!:) - www.nattsad.se/mmurseli

2013-01-20 @ 21:06:59
URL: http://nattstad.se/mmurseli
Postat av: basebollivet.blogg.se

Söndagar ska ju vara lugna och sköna :)

2013-01-20 @ 22:24:00
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: anna

lovely gos :) låter ju toppen :D

2013-01-21 @ 01:52:08
URL: http://www.nattstad.se/bitchelinablondina
Postat av: Malin

visst är det skönt med rutinerna men bästa är när pengarna dimper in på kontot :D åh vi kär ju med whey80 både jag & sambon.. kör du inte de andra kapslarna längre? eller det kanske är dom du kör :O hur tycker du det känns? ser du resultat osv? :)

2013-01-21 @ 07:08:49
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0