Fredag den 18/1

Vart ett träningspass i går, körde igenom armarna så de var helt slut när jag kom hem. Natten som var har jag sovit somen stock. Så härligt att vakna pigg och utvilad, hoppas det här håller i sig nu.
 

Morgonen har varit lugn, käkade frukost framför teven och bara njutit. Ska strax börja med att vika ihop tvätten och köra en eller två maskiner. Såg nänligen att slarviga jag lyckats bygga upp en klädhög vi sängen.
 
Ska ner till frissan sen och se när hon har tid att fimpa min lugg, lika bra att göra det så fort som möjligt innan veliga jag ångrar mig. Nä men jag vet ju att jag rockar kort lugg men tar det för lång tid innan det genomförs så brkukar jag ha en förmåga att börja grubbla om beslutet.
/M
 
 

Ditt ord
Postat av: Anna Katana

Hoppas du får en frisörtid snabbt (:

2013-01-18 @ 10:03:50
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Tack så mycket:)

Bra att du tagit rätt val:)

2013-01-18 @ 10:07:24
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Anna Katana

Har inte varit säker på vem det är som inte kan stänga av sitt larm, men efter att telefonen började ringa idag är jag 99% säker på att det är grannen ovanför, så fundera faktiskt på att göra precis det och ringt med dolt nummer. Haha.

2013-01-18 @ 10:16:56
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Malin

haha sådär är jag med grubblar lätt om väntan blir för lång :p jo jag är lite less nu men lyckades ta mig ut på en promenad o handla litegrann :) känns bättre med psyket när man gjort något bra :D åh hoppas träningsvärken går över snart men det är ju då man vet att man gjort rätt & nytta :D hehehe

2013-01-18 @ 10:39:59
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Johannas Rockabilly & Vintage!

Naw, skön fredag.
När börjar du nya jobbet? :)

SV: Jo det är sant :)

2013-01-18 @ 11:36:08
URL: http://johannasrockabilly.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0