Jag ger mig inte!

Sitter i soffan och kurerar mig med en stor kopp tée. Jag har gett mig tusan på att jag ska vinna över denna förkylning. Hoppas kunna vara kvitt hostan och snoret innan nästa vecka är slut.
 
Jag har gått med den här förkylningen sen innan julafton så nu får det banne mig vara nog. Jag vill ju kunna ta upp min träning igen. Det enda positiva med att va sjuk nu så man inte kan träna är att man slipper trängas med alla på gymmet som gett ett nyårslöften om att de ska bli hälsosammare i år.
 
De brukar säga att de 3 första veckorna efter nyår så är det fullt med människor på gymmet men sen försvinner 2/3 då de inte orkar full följa sitt nyårslöfte.
 
Men annars så tittar jag för tillfället på harry potter som visas på teve men ska snart städa av lägenheten. Skönt att ha en ren och fräsch lägenhet när en ny vecka är på ingång.
/M
 

Ditt ord
Postat av: eve

Rolig tävling på bloggen!
Vilka 3 saker skulle du ta med dig på en öde ö?

In och kommentera ditt svar, BÄSTA svaret vinner en länk :D kram!

2013-01-06 @ 12:47:41
URL: http://nattstad.se/evelyna
Postat av: Malin

hahaha eller hur det stämmer ju.. kryllar första veckorna sedan ser man hur folk avtar! varför gå för hårt ut sedan bara sluta?! skönt att städa o få rent, dock städade jag i torsdags så ska nog bara damma av de värsta i morgon :D du får gärna komma hit o fortsätta annars :P

2013-01-06 @ 13:24:55
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: bella nyqvist

tycker du ska vara med i min tävling jag har i bloggen nu där man kan vinna ett assnyggt rosa iphoneskal ! direktlänk;
http://bellsiii.blogg.se/2013/january/tavling.html#comment

2013-01-06 @ 14:03:54
URL: http://bellsiii.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0