Pysslat med en kalender

Har suttit halva kvällen och fixat med en ny pinup kalender att ha på ena väggen i köket. Letade först som en galning på näten men hittade typ ingen. Åtminstonde ingen som föll fröken i smaken.
 
Så vad gör man då? Jo man googlar fram en massa snygga bilder som man sen laddar upp och gör en egen kalender utav. Så nu är den uppladdad och iväg skickad för tryckning.
 
I morrn ska jag ner på stan och leta eftter en filofax/kalender, kan va bra att ha sen när jag börjar jobba som timvikarie. Ska se om det finns någon snygg prisvärd eller om det slutar med att man beställer en från nätet.
 
Snart ska vi se på sista avsnittet av 2:a säsonen av the walking dead sen ville sambon se någon dokumentär om flygplanskrascher. Dags att stänga ner och bli skrämd utav zombies
/M
 

Fröken Februari

Ditt ord
Postat av: Malin

vad kul att fixa egen almanacka :) finns ju den där sidan på nätet där du kan göra personlig kalender :) tänkte om du inte hittar någon i butik.. har du tackat ja nu? :D

2013-01-06 @ 21:14:07
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Pontus Granlund

Hej!
Tackar för frågorna du ställde i min frågestund, tänkte bara titta in och säga att nu har jag svarat på alla klicka på länken nedan för att se alla svaren!:)

http://pontusgranlund.blogg.se/category/fragestund.html

2013-01-07 @ 00:12:13
URL: http://pontusgranlund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0