Lite flitig

Var ju dåligt väder i går så jag fick faktisk arlset ur vagnen och började resna i bokhyllan här nere. Det var dock inte så mkt att rensa när jag väl började.
 
Efter som jag var inne i rensar taget så knatade jag upp till vindsförådet och kollade in bombnedslaget. Kom ner där ifrån med två kartonger med skit som skulle slängas.
 
Ska se om jag kan få med mig gubben upp någon dag så man kan kolla igenom ordentligt vad det är som är värt att spara och vad som kan hamna på soptippen.
 
På tal om soptippen så vart det en sväng dit i morse för att kasta de där två lådorna med skräp som jag bar ner i går. Fan man känner sig riktigt duktig när man får arslet ut vagnen och rensar bort allt skit som man inte använder.
 
Man borde nästan göra det oftare eller se till att man inte sparar på sig en massa onödiga bra ha saker haha.
 
Är ni duktiga på att rensa eller att inte spara på sig massa bra ha saker? Någon som sitter på något bra tips på hur man inte ska spara på sig en massa onödigt?
/M
 
 

Ditt ord
Postat av: Natha

Oj oj, jag sparar ytterst sällan på saker. Det mesta slänger jag eller ger bort när jag tröttnat på det :)

2013-06-14 @ 23:27:28
URL: http://nathalieisabel.blogg.se
Postat av: malin

jag är ganska bra på att rensa faktiskt :D skönt att få bort skit man egentligen inte använder.. antingen slänga eller skänka till stadsmissionen :) då känns de bra i hjärtat! :D

2013-06-15 @ 08:39:39
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0