Overkligt men oj vad mycket som ska göras

Sambon och jag har precis köpt hus, det känns så overkligt. Det kommer nog inte kännas verkligt förens i höst då vi ska flytta alla saker vi har i lägenheten till huset.
 
Men innan dess så är det en hel uppsjö med saker som skall göras. Skrev ner allt på ett papper och listan kan göras lång på saker som ska fixas.
 
Allt som har med lägenheten att göra ska sägas upp så som el, bredband osv. Sen saker man ska fixa som el, vatten, sopphämtning, försäkringar osv till huset.
 
Jag vill inte änns tänka på flyttstädningen sen som måste göras. Som tur är så ska min snälla mor hjälpa mig med den.
 
sambon och jag ska även sätta oss ner och gå igenom vilka möbler vi ska ha med oss, rensa förrådet och även gå igenom lägenheten på saker som ska slängas. Men det känns bra att vi är ute i god tid så man inte behöver stressa och göra allt sista månaden.
 
Nej jag tycker om att vara ute i god tid och organisera upp allt så mycket som möjligt. Sen längtar jag verkligen tills jag kan börja inreda mitt dressinroom :) Har såå många ideér!

Ditt ord
Postat av: Anna Katana

Är verkligen mycket att göra, grejer som man inte direkt tänker på. Bra att ni börjar i god tid (:
Och att ni börjar packa i tid och rensar för man har alltid mer saker än vad man tror :P

2013-06-20 @ 10:41:13
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Doris

Nej vad roligt!! Grattis! Kommer säkert bli mycket slit och donande, men det kommer ju vara så himla värt det i slutändan! :)

2013-06-20 @ 12:34:50
URL: http://pilsnerdoris.blogg.se
Postat av: malin

jag förstår att det är mycket att göra :) men roliga grejer också! kommer ni till rättvik iaf? :) åh sköldinge vet jag ju att du har nämnt förut men kan inte koppla det? ena timviket va? och sambons föräldrar? :) hoppas ni kommer trivas iaf för det var väldigt fint! vad fick ni ge för huset ca? (behöver inte svara) men tänkte om de är stor skillnad jämfört med här, vi kollar nämligen på liknande typer av hus :) hur många rum? :) hahahaha många frågor xD hoppas ni får en toppen midsommar! :D

2013-06-21 @ 06:04:38
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Liie

Åh men grattis till husköpet! Jag saknar att flytta, tycker det är så roligt att gå igenom allt man har, göra sig av med sånt man inte behöver längre och sedan få packa upp i det nya huset :)

Svar: Tack :) rensandet av saker tycker jag inte är så kul men det ska bli skoj att plocka upp allt i huset sen och se hur man ska möblera :)
Maddiie

2013-06-23 @ 03:08:19
URL: http://heyli.blogg.se/
Postat av: Louise

Det är ju så himla roligt att planera och fundera ut inredning, sedan är det sjukt jobbigt att flytta så det är tur att man inte gör det så ofta ;)

Svar: Ja det är super kul :) håller på och planerar hur jag vill ha mitt dressing room :) Verkligen, blir det bara 2:a gången jag flyttar med det är 5:e gången för min sambo :P
Maddiie

2013-06-27 @ 19:16:38
URL: http://louiisea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0