Shoppat kläder

Det vart 2 svängar till gymmet i dag, kört igenom hela kroppen vilket känns skönt. Det var lite mer människor nu ikväll, de flesta har väl vaknat ur koman haha.
 
Har klickat hem lite kläder men inte vilka kläder som helst utan träningskläder. Vart två olika funktionslinnen från grymgrossisten. De hade 50% på linnen från Dcore och Wmn´s Performance så istället för att betala över 500 kr för båda så fick jag de för ca 300 kr.
 
Det är ju som hittat, klickade även hem lite bars samt chokladpuffar. Sambon köpte hem multivitamin, torkat kött och något uppiggande snus.
 
Jag har insett att på senaste tiden när jag har shoppat kläder så är det övervägande träningskläder. Lite kul för hade det varit för 1½ år sen så hade jag nog aldrig haft en tanke på att shoppa träningskläder.
 
Men nu tycker jag det är mer skoj att kolla efter snygga och inte allt för dyra träningskläder en vanliga kläder. Lika så när det kommer till heminredning.
 
Skor, smink och vanliga kläder har inte lika stor dragningskraft på mig längre. Visst det är fortfarande kul att surfa runt och kolla på sånt men det är mer sällan det läggs ner i shoppingkorgen och klickas hem.
 
Vad tycker ni är roligast att shoppa och vad shoppar ni mest utav?
/M
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Sandra

SKOR!! Haha

2013-06-30 @ 20:48:07
URL: http://www.darlingsandra.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0