1,5 mil och en ond nagel

Onsdag och denna dagen har hittils bjudit på en mass regn, tråkigt men gräsmattorna blir ju gröna. Hunnit med ett träningspass på morgonen men fokus på armar och bröst.
 
Rundande av med att cykla 6½ min på spinningcykel, det var en ändå lång plåga då jag verkligen avskyr de cyklarna. Cyklade sen 1,5 mil på den vanliga trampcykeln där man sitter lite bekvämare.
 
Lyckats slå i ena tummnageln i hantelstället i dag  så bara man tittar på nagel så värker det. Men den har inte blivit blå och det har inte samlat något blod under nagel så det är jag glad för.
 
Tvättmaskinen är i gång för fullt, ska städa av lägenheten lite i dag. Blir en sväng ner på stan också för en fika/lunch med en utav mina killkompisar.
 
Vad har ni för planer för denna onsdag?
/M
 

Ditt ord
Postat av: malin

hahaha åh! hoppas nageln klarade sig bra iallafall men vet ju hur ont det gör.. lyckades tappa en 25kg-platta på fingret förut :( haha! skönt att cykla som avslut :) vad tycker du om crosstrainer? :)

2013-05-29 @ 11:31:38
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Haha jag håller med, de vanliga motionscyklarna är betydligt skönare att sitta på, men jag gillar tramporna och så på spinning cyklarna bättre. Med andra ord, man borde byta sadel på dem;)

2013-05-29 @ 13:12:32
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: malin

jaa det var skönt :) CT är riktigt effektivt då du tränar hela kroppen och jag tycker nästan det är roligaste eller åtminstone skönaste maskinen för cardio.. hmm för gäddhänget är alla triceps/biceps övningar bra.. :D

2013-05-29 @ 17:33:17
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Haha jaa det har du ju rätt i;)

2013-05-29 @ 17:43:10
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0