Fullt ös

Vaknade pigg och utvilad kl 6 i morse med låg var och drog mig till halv 7 när klockan ringde. Efter att sambon drog till jobbet så åkte jag till gymmet.
 
Tränade mage samt cyklade 1,5 mil och det känns i bena kan jag säga haha. Åkte sen och uträttade lite ärenden, köpt en födelsedagspresent till mamma som fyller år i dag. Grattis mamma!
 
Varit hemma hos mina föräldrar och lånat deras telefon, beställt nya sim kort till våra nya mobiltelefoner som vi beställde igår.
 
Har precis fått i mig lite lunch och ska nu ta tag i disken och sen baka lite kakor. Resten av dagen blir lugn, sak hem till mina föräldrar sen ikväll och fira mamma så ska hon få sin present också.
/M

Ditt ord
Postat av: Soxxi '

SV: Tack så mycket, detsamma! :)

2013-05-02 @ 12:13:12
URL: http://rockqueens.blogg.se
Postat av: Meela

Härligt! Hoppas det blir riktig mysigt hos mor din.. :D

2013-05-02 @ 12:26:24
URL: http://cherriegirl.bloggo.nu
Postat av: Johannas Rockabilly & Vintage

Tack gumman! :D Hoppas du får en bra vecka!

2013-05-02 @ 14:31:53
URL: http://johannasrockabilly.com
Postat av: Meela

Det blir något liknade som min pojk har på sin pyjamas och hans namn och födelsedata :D lite liknade vad du har på armen med hjärtan och rosor osv..
Systemkamera, fast jag är nog ute efter en lte mindre variant som man kan ha lättare med sig och sedan våre det toppen med en sådan mojäng så man kan ta blir på sig själv lättare. Jobbigt att hitta den rätt liksom.. alla är bra på sitt sätt nu mera
Kram

2013-05-02 @ 15:39:08
URL: http://cherriegirl.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0