Gosat bebis

Det har varit full fart sen jag steg upp i morse men allt på dagens to to lista har hunnits med.Hann även med att pyssla lite. Cykel tur vart inte så lång då jag inte cyklat på säkert 2 år.
 
Det var lite ostadigt i början men jag kom snabbt in i det. Lite läskigt var det dock då sambon inte har någon fotbroms på sin cykel utan enbart handbroms men inga missöden hände så det är ju bra.
 
Fick samtal angående jobbet jag ahde sökt som tandsköterska och det var ett nej :( men men ingen idé att hänga läpp utan det är bara att ta nya tag.
 
Har varit ute i forssjö under kvällen, tagit en fika och hälsat på nytillskottet i familjen jensen/persson. Han var så liten och söt. Och i vanlig ordning så var det jag som åkte på att få bära runt på det lilla knytet men det gjorde mig inget.
 
Man blir ju inte lite bebis sjuk när man får en några dagar gammal bebis i famnen men barn får faktisk ta och vänta ett tag till för oss. Är så mkt annat vi vill göra innan det är dags.
 
Ska glo på lite teve innan det är dags att få några timmars sömn för i morrn är det jobb som står på schemat.
/M
 
En burk med lappar med drömmar & mål
 
lekte lite med mobil kameran

Ditt ord
Postat av: malin

hahahahahahhahhaa bilden!!! :D mysigt med bebis! vill också hinna med massa skoj innan det.. vore ju såå kul, denna kryssning var helt underbar! åh tråkigt att jobbet inte blev ditt men bara söka vidare :)

2013-05-13 @ 21:05:09
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0