Hoppat över våren

Gick av mitt arbetspass kl 8 i morse och åkte raka vägen till gymmet. Tränade ben och rumpa i dag, det känns nu kan jag säga.
 
Åkte sen hem till mina föräldrar och lånade deras telefon. Ringde ett samtal och skällde lite angående ett beställning som blivit tokig. Det är konstigt att man nästan måste bli fly förbannad och otrevlig för att det ska ta tag i saker och lösa det.
 
Mamma och jag tog en power walk i det fina vädret och vi var genom svettiga när vi kom hem. Drog hem och hoppade in i duschen och fräschade till mig.
 
Mötte sen upp mamma igen och så tog vi en sväng på stan. Hittade en jätte fin kjol inne på lindex som jag slog till på. Vi gick sen upp en sväng till min farmor och tog en fika samt hjälpte henne med tvättstugan.
 
Har precis kommit hem efter att ha varit på willys och handlat. Ska strax sätta mig på balkongen och njuta av det fina vädret. Det känns nästan som vi hoppade över våren och gick rakt på sommaren men det gör mig inget. Hoppas bara att detta fina väder håller i sig bra länge!
/M
 
 

Ditt ord
Postat av: malin

jo det är ju så.. inte släpar man med sig både mobil o kamera heller. åh det är snart! funderar ni på PBM något eller bara marknaden kanske? tack visst är den fiiin?! love it! hoppas bara jag inte spräcker den xD får man ju en stilig slits på kjolen ;) hehe...

2013-05-07 @ 15:27:20
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0