I'm engaged with the devil

Hoppas ni alla har haft en bra valborg. Själv tog vi det lugnt här hemma och myste i soffan. Vi är inga party djur längre, undra ifall det har med ålder att göra haha.
 
Det var vi och 4 andra hurtbullar som tränade hårt på gymmet i morse vid 8 tiden. Både jag och sambon körde armar i dag, tränade mest med fria vikter i dag. Ska bli spännande och se om det ger mer träningsvärk än när man nästan bara tränar med maskiner.
 
Sambon ställde sig på vågen i morse på gymmet och jag kunde bara konstatera att jag är förlovad med jävulen ;) Ni fattar nog vad jag menar när ni kolla på bilden här nedanför sen.
 
Annars så ska vi strax röra oss mot marieberg för lite shopping och eventuellt inhandling av en ny mobil till sambon. Hans börjar nämlige sjunga på sista versen så vi får se ifall han hittar någon ny som faller honom i smaken.
/M

Ditt ord
Postat av: Ninni

Sv: Ja hoppas också våren är på väg in. Valborg var väldigt bra tog det lugnt. /Ninni

2013-05-01 @ 09:55:26
URL: http://ninnicka.se
Postat av: Malin

hahahhaa jaahaa, trodde du stod på vågen ^^ :P ballt med just 666 :P jo men visst är det så.. sjukt många som verkar supa till lite då & då.. man har vuxit ifrån de där. roligare på cruising eller speciella grejer liksom.. inte varenda helg :( alla Tobbes polare ligger kvar i det stadiet medan vi hamnat i såkallade tråkigheten som dom säger.. men tänka vad mycket annat skoj de finns än just supa :P

2013-05-01 @ 10:03:42
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Malin

men de syns mycket på dig att du gått ner :) ja men eller huuur det är mycket roligare med för den delen :)

2013-05-01 @ 10:39:19
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Duktiga ni var som var uppe tidigt och tränade :D

2013-05-01 @ 13:59:43
URL: http://motdromhuset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0