Recept - Krabbfish paj
Till pajskalet behöver du: 125 gram smör, lite mer än 3 dl vetemjöl, ½ kryddmått salt & 2 msk kallt vatten.
Skär smöret i små bitar och blanda ihop med mjölet i en bunke. Tillsätt vattnet och knåda ihop till en slät deg. Låt stå i kylen 15-20 min innan du trycker ut den i en form. Nagga med en gaffel innan du ställer in pajen mitt i ugnen på 200 g i ca 15-20 min.
Till fyllningen behöver du: 5-6 pak crabfish, 5 ägg hårdkokta & hackade, purjolök eller charlottenlök hackad, 3-5 msk majonäs, creme fraiche 1½ burk (de små burkarna) , 2-3 msk senap & en stänk av lite lime.
Hacka crabfish, ägg och purjolök/charlottenlök och blanda samman i en bunke med övriga ingredienser. Smaka av med lite salt och peppar. Fyll pajskalet som har fått svalnat och sen är det bara att hugga in.
Ditt ord
Postat av: Emma
Ååh, tusen och åter tusen tack för din kommentar. <3
Postat av: malin
mmmm det låter mumsigt! :D vad synd men skönt att jobba också :) har du fått sommarschema eller är de samma som nu innan? :)
Postat av: Hanna o Texas ❥
tack så jättemycket :)
Trackback