Recept - Krabbfish paj

Till pajskalet behöver du: 125 gram smör, lite mer än 3 dl vetemjöl, ½ kryddmått salt & 2 msk kallt vatten.
 

Skär smöret i små bitar och blanda ihop med mjölet i en bunke. Tillsätt vattnet och knåda ihop till en slät deg. Låt stå i kylen 15-20 min innan du trycker ut den i en form. Nagga med en gaffel innan du ställer in pajen mitt i ugnen på 200 g i ca 15-20 min.
 
Till fyllningen behöver du: 5-6 pak crabfish, 5 ägg hårdkokta & hackade, purjolök eller charlottenlök hackad, 3-5 msk majonäs, creme fraiche 1½ burk (de små burkarna) , 2-3 msk senap & en stänk av lite lime. 
 
 
Hacka crabfish, ägg och purjolök/charlottenlök och blanda samman i en bunke med övriga ingredienser. Smaka av med lite salt och peppar. Fyll pajskalet som har fått svalnat och sen är det bara att hugga in.
 

Ditt ord
Postat av: Emma

Ååh, tusen och åter tusen tack för din kommentar. <3

2013-05-07 @ 19:02:23
URL: http://eembla.blogg.se
Postat av: malin

mmmm det låter mumsigt! :D vad synd men skönt att jobba också :) har du fått sommarschema eller är de samma som nu innan? :)

2013-05-07 @ 19:45:01
URL: http://formenmotettrikareliv.blogspot.se/
Postat av: Hanna o Texas ❥

tack så jättemycket :)

2013-05-08 @ 05:57:20
URL: http://mammahjartat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0