Cookie time

Har ni kommit ihåg att ställt om klockan till vinter tid? Vaknade vid 8 i morse utvilad tack vare den där extra timmen vi fick sova inatt.
 
Matade katten som förra ägaren till huset sket i att ta med sig, dålig stil. Vilma som katten heter är super fin och snäll men vi vill för tillfället inte ha katt. Men har varit i kontakt med ett katthem i Norrköping så i dag mötte vi upp de i Simonstorp så de fick ta över henne.
 
De skulle se till att hon fick komma till ett bra hem där hon kan leva resten av sitt liv. Det är tur att det finns människor som engagerar sig i att hjälpa djur vars ägare skiter i de.
 
Storhandlade påvägen hem så nu är kyl/frys/skafferi påfyllda så vi klarar oss hela november ut. Sambon for iväg till sina föräldrar då han skulle hjälpa de fixa något.
 
Själv fick jag ett sug efter att baka så det vart till att baka både hallongrottor samt schackrutor. Nu kommer sambon säkert bli glad så han är ett riktigt kakmonster. Jag själv tycker det är roligare att baka de än vad det är att äta de haha.
 
 

Ditt ord
Postat av: Malin

åh vad förbannad man blir på människor som inte kan ta hand om de djur de skaffar på sig :( hemskt! man blir ledsen inombords.. mysigt och gott med bakverk :) också sugen på att baka men det får nog bli något tills i helgen :) skönt med en fylld kyl&frys :) tycker det är en underbar känsla att bara kunna välja o vraka :D

Postat av: Sara

Åh, så mysigt att baka! Älskar schackrutor, skulle kunna äta ihjäl mig på sådana. Speciellt med en kopp kaffe till. Gud så gott!

2013-10-30 @ 14:23:49
URL: http://saralundins.blogg.se
Postat av: Hot Rod Hellcats

Åh goda dom såg ut :)

Svar: Tack :)
Maddiie

2013-10-31 @ 10:47:33
URL: http://hotrodhellcats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0