Fixa och trixa

Skönt att äntligen ha internet även fast det för tillfället är via ett mobiltbredband. Men på fredag som kommer så skulle vårt vanliga bredband installeras, äntligen!
 
Denna lördag startades med en sväng till tippen för att slänga kartonger, x antal säckar med löv och fallfrukt. Vi var ju då inte ensamma om att va där men det gick snabbt och det tackar vi för.
 
Passade på att handla lite på willys innan vi svängde förbi elgiganten för att hämta ut avfuktaren vi köpte förra veckan. Roade mig sen med att tvätta och städa, hann inte med all tvätt i dag så får ta resten i morrn.
 
Svärfar kom förbi och hjälpte oss frakta bort vår gamla tvättmaskin som svågern skulle ta. Sen gjorde älsklingen en super god risotto medans jag började knåpa ihop en matlista inför kommande månad.
 
Nu ikväll så har vi satt upp tavlor i gästrummet, i teverummet och så skruvade älsklingen upp klädstången i garderoben som han svetsat ihop själv. Så nu har vi fått upp allt lull lull som gör att det hem blir personligt och ombonat.
 
 

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0