Porslin och pizza

Det var seg att ta sig upp ur sägen i morse när man såg det grå trista vädret ute som väntade på än. Men när kl var 10 så hämtade jag upp min mor i stan då vi skulle upp till min farmor.
 
Fick en jätte fin servis och lite glas av henne, när vi ändå var där uppe så passade vi på att hjälpa henne att handla hem lite saker. Tantaluringen är faktisk 94 år och bor fortfarande hemma, det är inte illa.
 
Mamma och jag tog en säng på stan sen då vi både skulle handla lite på bolaget, jag hoppade även in på köttaffären. Handlade en massa köttfärs att fylla frysen med samt lite annat gott kött.
 
Vart en fika hos svärföräldrarna med sambon när jag kom hem. Sen när han begav sig till garaget så svängde jag ihop lite pizzabullar. Plockade även upp servisen, jävlar vad tallrikar i olika storlkekar och uppläggningsfat det var.
 
Så det går banne mig ingen nöd på oss med varken porslin eller glas. Om någon timme eller något sånt så ska jag börja med middagen. Ikväll består den av lökpaj med lite tjockare lövbiffskivor till, mums.
 
 
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Emma

Jag måste verkligen göra pizzabullar nån gång. Endast ätit det enda gång och det va ju såååå gött! Har du nått recept kanske? ;)

2013-10-27 @ 18:12:46
URL: http://eembla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0