Big size

Ny arbetsveckan drog igång och måndagar brukar ju kunna vara riktigt sega. Även fast dagen startade lugnt och vi inte haft något super högt tempo så har dagen gått ovanligt fort. 
 
Kan man hoppas på att resten utav arbetsveckan går lika fort? Har ju saker inplanerad nästan varje kväll efter jobbet så då bordet det ju gå fort. 
 
Efter jobbet så brände vi iväg till Norrköping och närmare bestämt Media Market då sambon skulle hämta ut den nya teven han beställde. Det var verkligen en big size teve då det tog upp större delen av skuffen på bilen. Fick fälla baksätena för att få plats med den, tur man kör kombi haha.
 
Max fick stå för kvällsmaten, käkade en kycklingsallad som jag varmt kan rekomendera. Den var fräsch och man vart verkligen mätt på den. 
 
Vi har precis ställt upp teven och vilken skillnad det blev från en 42 tum (har jag för mig) till en 55 tum. Fick ta bort ena hyllplanet på tevemöbeln för att teven skulle få plats. Kan ju säga att sambon är mer än nöjd med teven då det tydligen är en smart teve så man kan kolla youtube klipp m.m.
 
 

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0