Helgens äventyr

Klockan ringde 7,45 i lördags morse, efter att ha snoozat en stund gick vi upp och käkade frukost. Packade sen ihop allt vi skulle ha med oss och började färden mot marieberg. 
 
Stannade först till på ikea där vi bl.a. handlade sänglampor, trådback och dynor till trädgårdsstolarna. Nästa stopp vart sen mariebergs shoppingcenter där både sambon och jag hittade lite kläder. 
 
Köpte två snygga toppar från sweet poison, jeans på cubus samt en ny mascara (var på tiden) på hm. Karl köpte två linnen, en t-shirt samt ett bälte på lee affären. Köpte även snygga sugrör och så fick jag en kokbok om bröd av sambon.
 
Efter lite mat i magen åkte vi till våra fina vänner i kumla. Jag, angelica och barnen roade oss på baksidan av huset med att hoppa studsmatta och fika i solen. Karlarna höll på och jobbade lite på deras övervåning, det vart dock inte långvarigt då båda fick skräp i ögonen. 
 
Älsklingen fick inte bort sitt skräp även fast vi sköljde ögat länge och i flera omgångar. Efter att ha prova ögonsalva så åkte vi till vårdcentralen som hade jour öppet. Fick vänta 20 min innan vi fick träffa läkaren, de lyste och kollade igenom ögat samt torkade med en blöt topps så fick det efter lite om och men bort skräpet.
 
Det var pytte pytte lite glasfiber som hade lagt sig under ögonlocket, var typ inte större en ett sockerkorn. Älsklingen hade värdens största leende på läpparna efter att de hade fått bort skräpet. Ett stort tack till de på motagningen där som var super trevliga och det gick fort att komma in, det är vi då inte vana vid från den här stan.
 
Vart film på kvällen hemma hos angelica och andreas, vi kom väl inte i sänge förens efter tolvtiden. Barna väcket oss vid halv 7 tiden men vi fick ligga kvar i sängen till en halv 8. Fixade pannkaksfrukost åt oss som var uppskattat. 
 
Sen vart det en sväng till bauhaus och marieberg, hittade ett par short på hm som jag slog till på. Lekte med barnen där inne en stund innan vi sen sa hejdå till varandra. Väl hemma slocknade jag på soffa medans sambon var i garaget. 
 
Nu ikväll har vi varit iväg och storhandlat, fixa lite här hemma och nu är det mys i soffan som står på schemat.
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Miss Baby Peaches

Älska sugrören!

2014-04-28 @ 09:48:43
URL: http://babypeaches.blogg.se/
Postat av: Anna Katana

Skönt att de fick ut glasflisan på vårdcentralen. Hade kunnat sluta illa annars :/
Låter annars som att du har haft en kanon helg!

2014-04-28 @ 10:18:32
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Är den där boken från Lagerhaus? Såg en bok om bröd där som jag tänkte köpa, men kom aldrig så långt.

2014-04-29 @ 13:37:47
URL: http://sessie.se
Postat av: Anna Katana

Tack (:
Har ni några planer för valborg?

2014-04-29 @ 14:57:53
URL: http://annakatana.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0