1 december

1 december idag och det firar vi med en redig förkylning. Den smög sig på redan igår men i dag har näsan runnit något fördjävligt. 
 
Vid lunchtid hade febern kommit som ett brev på posten så jag kastade in handduken och ringde min far som fick köra hem mig. Stannade till på ica maxi för att ladda upp med teé och apelsiner. 
 
Har vilat, kollat på film och provat lite huskurer för att bli av med förkylningen och febern snabbare. En utav huskurerna är att dricka varm öl. Jag valde en ljus öl, sol. Värmde upp lite av ölen och drack den, fy i helvete vad vidrigt. Får se om de ger någon effekt mer än att magen kännde för att vända ut och in på sig.
 
Annars så har jag bombarderat kroppen med c-vitaminer genom att dricka hemmagjort jucie. I dag fick det bli juice på apelsin, morot, rödbetor och ingerfära. Tror och hoppas att det ger bättre effekt än ölen. 
 
Blir hemma i morrn för att ladda batterierna så jag kan åka till jobbet på onsdag. Får dock besök i morrn  i form av både sotaren och en rörkrökare som ska byta vattenmätare. 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Rockaholicdoll Madness

Krya på dig du med tösen!

2014-12-01 @ 21:57:55
URL: http://rockaholicdoll.com
Postat av: v

Krya på dej gumman!

Svar: Tack det ska jag :)
Maddiie

2014-12-02 @ 08:27:00
URL: http://veronicaaagesen.devote.se/
Postat av: Anna

Ni också? Jag och pojkvännen låg förkylda på söndagen och igår. Men hade en lätt variant. Så nu är det mycket bättre. Krya på er.

2014-12-02 @ 19:55:04
URL: http://villemo.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0