Efter mkt letande

Vi har insett i några månader att våran säng har börjat göra sitt. Den har några år på nacken och kvalisorten kanske inte var top notch men den har funkat fram tills nu. 
 
Det här med att hitta en säng som faller än i smaken men som inte är allt för blodigt dyr är ju inte så lätt. Så vi har dragit oss lite för att kasta oss in i djungel utav en uppsjö utav sängar.
 
Jag började kika runt på internet på butiker runt i norrköping som sålde sängar till skapliga priser. Så de senast gångerna vi har haft ärenden i norrköping så har vi varit inne på bl.a chilli, sängjätten och mio för att kolla deras utbud. 
 
Hittat några sängar som fallit oss i smaken men sen är det ju det där med att frakta hem sängen. Dyrt att få den hemkörd och drygt att köra och hämta den själv då de flesta sängarna var beställningsvara.
 
Så det slutade med att vi kollade in Möbelhuset i stan för att se vad de hade att erbjuda i sängväg. Efter att ha provlegat några sänga så hittade vi äntligen en säng som föll oss i smaken.
 
Då var det ju bara den lilla grejen att försöka bestämma sig för ifall vi skulle ha medelfast eller fast madrass,fick bli det sistnämnda. Men säljare berättade att vi kunde prova madrassen 1 vecka och skulle vi sen tycka den var för hård kunde man byta till den medelfasta gratis, skit bra!
 
Så på måndag ska sängen hämtas och betalas då den fanns i lager i stan. Gissa om att jag längtar tills på måndag. 
 
 
 
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Emma

Va kul! :) Jag ska hämta en säng imöra. :) Den jag har nu är såå himla mörk och med mörkgråa tapeter blir det så deprimerande. Haha.

2014-12-27 @ 20:47:11
URL: http://eembla.blogg.se
Postat av: Anna

Vilken fin bil. :)

Svar: Tack :)
Maddiie

2014-12-29 @ 19:05:16
URL: http://villemo.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0