Skepp ohoj

Det har varit blaskigt tråkigt väder ute i dag men vi är ju bara i slutet av februari så det är bara att bita ihop. Arbetsdagen flög fram, det kändes kappt som att jag hann innanför dörren på jobbet innan det var dags att gå hem. 
 
Hann med lite shopping innan jag skulle till frissan. Köpte tjocka strumpbyxor, ögonskugga samt ett nytt löppstifft (bild kommer i morrn). Snackade lite skit med min frissa sen medans hon färgade mina fransar och bryn. Vart super bra resultat som alltid. 
 
Knatade iväg till solariumet och solade i en kvart, under den korta tiden hann jag slummra till lite. Var så varmt och skönt, nästan som att ligga på stranden utomlands. 
 
Handlade en massa gott kött innan jag styrde bilen hemåt. Tittade på den sista halvleken av ishockymatchen mellan sverige - finland. Började med maten sen som i dag vart kräftstjärtsoppa med vitlöksbröd till. 
 
Hade maten klar när sambon kom hem vilket var uppskattat. Vi tog ett glas vin till maten sen har vi bara hängt i soffan resten av kvällen. 
 
Klickade hem en jätte fin cardigan från ellos efter att emma hade lagt upp en bild på den på instagram. Fan ta dig emma! haha :P 
 
 

Ditt ord
Postat av: Emma

Hihi. Visst kunde man inte motstå den!? ;p

2014-02-21 @ 22:20:30
URL: http://eembla.blogg.se
Postat av: Hot Rod Hellcats

Åh vilken fin! :)

2014-02-22 @ 09:20:44
URL: http://hotrodhellcats.blogg.se/
Postat av: Anna Katana

Mycket snygg cardigan och lät som en bra dag för övrigt (:

2014-02-22 @ 12:34:20
URL: http://annakatana.devote.se
Postat av: Emelie

Jäklar vad snygg!

2014-02-22 @ 18:48:21
URL: http://retroretroretro.blogg.se
Postat av: M

Jätte fin :)

2014-02-23 @ 14:56:53
URL: http://qela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0