Från bord till bord

Startade denna söndag med ett pass på gymmet, ben och rumpa fick sig en omgång. Väl hemma så gjorde vi ivanlig ordning en smarrig frukost. I dag bestode den utav hallonsmoothie, kokta ägg och morot/apelsin juice. 
 
Vilade en stund i soffan men lite skön musik i öronen inna det var dags att fixa till sig. Kl 13 hämtade vi upp mina föräldrar och for till min farmor som fyllde år i dag. Tanten fyllde 95 år i dag, hon bor fortfarande hemma själv utan någon direkt hjälp det är inte illa. 
 
Det bjöds på en massa kakor och tårta, vi alla åt tills vi var fyrkantiga. Hon var så glad för uppvaktanden och tycke den mörklilla orkideé vi köpte var jätte fin. 
 
Vi han vara hemma i ca 30 min och varva ner innan det var dags att åka hem till sambons föräldrar. Där var hela familjen sammlade med sina respektive och barn. Det bjöds på tacobuffe och så rundades det av med kladdkaka till fika. 
 
Så i dag har vi i stort sätt bara gått från bord till bord och ätit. Har inte änns behövt laga mat i dag vilket man inte tackar nej till.
 
 

Ditt ord
Postat av: Henrik Olsson

Det är härligt att starta en dag med träning! :)

2014-01-06 @ 16:08:37
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: julia

härligt med lite träning :)

2014-01-06 @ 22:36:51
URL: http://jjuliees.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0