Sluta krångla!

Satan vad skönt det var med fredag i går och än bättre var ju att jag bara jobbade fram till lunch. Tiden gick super fort då jag hann vara inne hos två olika tandläkare samt skicka ut en massa kallelser till patienter. 
 
Gjordet ett stopp hos mina föräldrar och hämtade en dyna min snälla bor sytt till mitt dressing room. Var även inne på lindex och köpte en fin mörkblå kjol i 50 tals stil. 
 
Kvällen vart lugnt men god mat och mys i soffan innan tröttheten tog över och sängen intogs. 
 
I dag vaknade vi till en massa snöflingor som virvlade ner. Vart ett pass på gymmet men det fick blir ett lugnt pass för min del då halsen börjar krångla. Ena sidan är lite uppsvullen men jag hoppas det ska försvinna med en massa teé, c-vitaminer och lugnare tempo. 
 
Efter frukosten vart det in till åhléns där jag köpte lite fler galgar till kläderna som förgyller mitt dressing room. Hittade även en stickade tröja på rea som fick följa med, det går åt varma tröjor nu när vinter fått för sig att komma. 
 
Ska strax hitta lite motivation till att städa huset så det inte är så stökigt. Kanske inte det roligast att göra men man får tänka på hur skönt det är sen när det är rent och fint. 
 
 

Ditt ord
Postat av: En Cowgirls Drömmar

sv: ja är så glad :D

Fin kjol! Har spanat på den själv, men nu blir det inge shopping till mig själv på länge haha =)

2014-01-18 @ 15:01:13
URL: http://encowgirlsdrommar.blogspot.se/
Postat av: Rockaholicdoll Madness

sv: jo jag både äter grönsaker o frukt i överfllöd och tränar plus att jag är bland folk tolv timmar per dag minst så jag grepar inte vad felet är....troligen att jag aldrig chillar ordentligt kanske vem vet.Snygg kjol förresten :) kram

2014-01-18 @ 17:17:55
URL: http://rockaholicdoll.com
Postat av: Emelie

Superfin kjol! :)

2014-01-18 @ 19:25:05
URL: http://retroretroretro.blogg.se
Postat av: MissC

Kul med ett eget dressing room :D snygg kjol, en sådan är alltid bra att ha. Stickat är också något av det mysigaste i hela världen på vintern :)

2014-01-20 @ 19:27:50
URL: http://misscdesign.blogg.se
Postat av: Miss Baby Peaches

ÅÅh, den där kjolen är jättefin! Jag har kikat på den jag med :)Dock fanns den inte i min storlek, haha!

2014-01-27 @ 20:00:30
URL: http://babypeaches.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0