Helgen hittills

Slutade vid lunch i går så uträttade lite ärende innan det vart en trevlig fika på CL med Natha och Lovi. Hann med ett besök uppe på vovlo, kollade på lite bilar.
 
Tanken är att vi så småning om ska köpa en ny bil så vi kolla över marknaden och ser om det finns något som faller oss i smaken. Handlade lite smått och gott på ica på vägen hem. 
 
Käkade god mat, var iväg till svärföräldrarna en sväng och sen hade vi matkoma i soffan resten av kvällen. 
 
Startade denna lördag med att åka till norrköping för lite shopping. Hittade dock inte så mkt, kom hem med ett linne och en ånginsatts till kastruller. Sambon han kom hem med en motorsåg. 
 
Fick ett fint brickbord utav min mamma när vi var inne en sväng på rusta på eftermiddagen. Var en sväng i garaget med sambon. Åke hem sen och plockade iordning lite i köket medans han stannade var och skruvade på sin bil.
 
Vi har nyss käkat en varsin hemmagjord räkmacka med färska nyskalade räkor på. Mums vad gott det var, måste göras fler gånger!
 
Brickbord, dock ingen bild på stativet det står på

Ditt ord
Postat av: Madde

Åh en sån där bricka har jag gått åh sucktat efter ett tag nu, blir nog en till altanen sen :) blev de små plåtkrukorna i samma märke :)

2014-03-25 @ 21:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0