You can call me superwomen

Haha ja det är på ett ungefär så jag känner mig i dag då jag har hunnit med mkt på få timmar. Sambon och jag startade söndagen med ett gymbesök. 
 
Sen vart det en god frukost med mackor, kokt ägg och nypressad apelsinjuice för att orka med dagen. Handlade det mesta vi behöver för veckan på willys. 
 
När allt var inplockat i kylskåpet tog jag tag i städning, dammsög, skurade toaletterna och plockde iordning. Strök dem torra tvätten och körde två nya maskiner. 
 
Lagom som jag var klar med städningen kom sambon hem från garaget så då vårstädade vi våra bilar. Så nu är båda rena och fina invändigt och allt onödigt skräp som låg i de är bortplockat. 
 
Tränade kroppen lite extra då vi bar in en massa säckar med pellets på 16 kg styck. Nu återstår bara en pall pellets ala 52 säckar men de tar vi en annan dag. 
 
Vi var skapligt hungria när allt var klar så sambon började med middagen som i dag vart risotto med pilgrimsmusslor. Jag hjälpte till och hackade lök samt rev parmesanost innan jag fick ett infall och gjorde en rulltårta som vi mummsade på till kvällsfikat förut. 
 
Masade mig ner och tog en dusch förut, nu sitter jag helt utslagen i soffan och lär med all säkerhet somna innan huvudet nuddar kudden inatt. 
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Henrik Olsson

Perfekt att starta en dag med träning! :)

Det borde jag också gjort, men jag föll för frestelsen att vara lite bekväm! :P

2014-03-23 @ 22:10:24
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Heidi Scythe

Heej, har igång en veckans blogg tävling just nu som jag hoppas du vill vara med i! :D Utser en ELLER 3 vinnare på fredag kl. 18.00! :D
Har även en annan tävling där jag lottar ut en hårinpackning var från Yves Rocher värt 149:- till 3 glada vinnare! Den tävlingen avslutas den 31 mars så var gärna med i den också innan det är försent! :)

2014-03-24 @ 02:32:26
URL: http://heiduskaja.blogg.se/
Postat av: Louise

Dom där pelletssäckarna alltså. Sist vi fick pellets bar jag in en hel pall själv, fy vad tungt det blir! Tur jag inte har någon källare utan bara ska ha in dem genom dörren :D

2014-03-26 @ 09:14:21
URL: http://louiisea.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0