Bokat och klar...nu är det bara att vänta

Hela söndagen har i stort sett regnat bort vilket är tråkigt för det finns en hel del jag skulle behöva ta tag i trädgården. Men rom byggdes ju inte på en dag och inte så heller rensningen utav div buskar/plantor som vi inte ska ha kvar. 
 
Tvätthögen däremot har sjunkit, men det är konstig att när man tror att man har kommit ifatt med tvätten så dyker helt plötslig ett nytt berg upp från ingen stanns. Vill inte veta hur det blir den dagen man skaffar barn, kommer väl va fastvuxen med tvättmaskinen då. 
 
I kväll har vi bokat biljetter till en födelsedagskryssning i juni då en utav våra vänner fyller 30 år. Han tycker det skulle vara roligare att dra ihop ett gäng och åka båt istället för att vi skulle köpa en massa presenter. 
 
Har en känsla av att juni kommer bli en bra månad för först är vi ett gäng som ska fira nationaldagen ihop. Sambon och jag firar även 4 år var av 3 år som förlovade den dagen. Sen drygt 1 veckan efter så blir det födelsedagskryssning och så är det ju midsommar den månade också. 
 
Men nu ska jag tänka på refrängen då en ny arbetsvecka kickar igång i morrn. 
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Anna Katana

Bra idé av din vän att åka på en kryssning istället, kommer nog bli riktigt skoj :D

2014-05-12 @ 11:59:09
URL: http://annakatana.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0