Ett sista farväl och lantisarna besöker storstaden

I fredags var det dags att ta ett sista farväl av sambons släkting. Det var en stilla och fin begravning, solen var framme under hela cermonin. 
 
Det vart begravningsfika på ett litet mysigt cafe men en underbar kvinnna som ägde det som verkligen lättade upp stämningen. Innan vi åkte hem så var vi några stycka som följde med sambons farmor hem för lite fika.
 
Lördag så vart det dags att packa väska och hoppa på tåget till storstaden Stockholm för att kolla på Dropkick Murphys på annexet. Det där med att ta tåget till sthlm är ju inga problem alls. Men det där med att åka tunnelbana är en annan femma. Sist jag åkte tunnelbana är väl en sisodär 20 år sen när man använde pappersremsor som de stämplade. 
 
Men efter att min snälla tandläkare som är från storstaden berättade hur det gick till och efter lite googlande så kändes det som att vi skulle fixa det. Och mkt riktigt så gick det kanon och jag kan nu lägga ett SL Access-kort till kortsamlingen i plånboken. 
 
Hotellet var fint, det låg precis i närheten utav globen vilket var super smidigt. Fick den hotellnatten i julklapp utav mina föräldrar, tack så mkt! Käkade middag på hotellet innan vi begav oss till annexet. 
 
Lyssnade på förbanden innan Dropkick Murphys drog igång sin spelning vid 21.30. Det var rikigt bra drag och mkt folk. Efter spelningen tog vi en drink i hotellbaren innan det var sängen för oss då vi var skapligt stela i ryggen efter konserten. 
 
 
Innan vi chekade ut och och åkte hem så vart det frukost på hotellet. Finns det något godare än hotell frukost och jävlar vad mkt man äter när någon annan har fixat och dukat fram allt. 
 
Kom hem till stan vid 12 tiden, vart en fika på sultans innan vi åkte hem. Borta bra men hemma bäst, så jäkla skönt att komma hem till "landet". Storstaden är inget för varken mig eller sambon. 
 
Annars i dag så har vi städat, sotat ur pannan, handlat och varit iväg och handlat. Nu blir det lite teven innan det är dags att krypa ner i sängen.

Ditt ord
Postat av: Emma

Låter som en bra helg, trots begravning som aldrig är roligt. :/ Kram på dig!

Svar: Det har varit en jätte bra helg trots begravningen men en stor tröst är att man vet att han hade ett långt och lyckligt liv innan somnade in. Stor kram tillbaka!
Maddiie

2015-02-08 @ 21:42:08
Postat av: Sara

Vad jobbigt med begravning. Tur att det blev en fin begravning i alla fall.

Kul att åka iväg på en tripp, fast jag håller med om att storstäder är lite för komplicerade ;)

2015-02-10 @ 10:00:54
URL: http://saralundins.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0