Socker kick

Usch vad fort helgen har gått, önskar att helgen kunde vara lika lång eller längre än vad arbetsveckan är. Vi har inte gjort mkt allt i helgen vilket har varit skönt. 
 
Åkte iväg till gymmet tidigt i går morse, sen var jag inne i stan och uträttade lite ärenden. Hämtade ut ett presentkort på 300 kr som jag vunnit på köttaffären vi har i stan. 
 
Sambon hade städat köket när jag kom hem så vi hjälptes åt med övervåning. Sydde en tygväska och tittade på deckare under kvällen.
 
I dag fick det bli en lååång sovmorgn, rackarns så skönt det var. Sambon fixade nypressad juice på apelsin, morot, rödbettor och ingerfära till frukost. Åkte in till stan och mötte upp några kollegor vid sultans kl 15 för att gå på afternoon teé. 
 
Gud så mkt gott de serverade, fick ju värsta socker kicken utav allt gott man stoppade i sig. Efter afternoon teét så åket jag till sambons farmor och mötte upp honom och mina svärföräldrar där.
 
Vart lite mer fika, tittade på teve och tjattrade lite. Stannade till affären samt burger king påvägen hem. Nu är det soffan och glo på teve innan det är dags att krypa ner i sängen. 
 
 

Ditt ord
Postat av: Johanna Marie.se

Låter väldigt härligt! :)

2015-02-19 @ 09:39:18
URL: http://johannamarie.se
Postat av: || henrik olsson || mannen som kan prata om hundar ||

Ja, helger är som regel allt för korta!!

2015-02-21 @ 09:18:22
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Emelie

Åh afternoon tea är typ det bästa som finns!

Svar: jag blir mätt bara jag tänker på det haha :P
Maddiie

2015-02-22 @ 19:47:33
URL: http://retroretroretro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0