Helt okej att väcka sambon kl 4:20 på morgonen för en spark

Lite innan kl 4 i morse slog jag upp mina blå och var skapligt pigg dock med en envis förkylning som fortfarande hänger kvar. 
 
Kl 4:20 hade jag ännu inte somnat utav väcker istället sambon för det var nämligen någon mer som var vaken och gjorde väsen utav sig. Han var inte nöjd först över att jag väckte honom tills han kände sparkarna i min mage.
 
Var rädd där för en sekund att skrutt i magen skulle sluta sparka så han inte skulle känna något och att jag då väckt honom i onödan. Med skutt var med på noterna och den sura minen sambon hade i ansiktet när jag väckte honom försvann och övergick till ett leende. 
 
Han somnade om sen i väntan på att det var dags att gå upp för dagen, själv placerade jag mig i soffan då jag var pigg som en lärka. 
 
I dag har ett besök hos barnmorskan hunnits med där vi lyssnade på bebis hjärtljud. Riktigt häftig samtidigt som det känns lite overkligt att man har ett till hjärta i kroppen som slår. Sen så har en larmtekniker får sector varit här på eftermiddagen och installerat larm. 
 
Och nu känner jag att ögonen börjar bli tunga så ska fixa till mig innan det är dags att krypa ner i sängen, natti natti.
 
 
 
 
 

Ditt ord
Postat av: Emma

Gud va mysigt! ❤️ Det där saknar jag kan jag lova dig! :)

Svar: Det var super mysigt :) Kan tänka mig det :)
Maddiie

2015-06-03 @ 23:47:41
Postat av: Emelie

Åh va kul! Måste vara en sjukt häftig känsla! :D

Svar: Det är det, känns overkligt att man har en liten människa i magen som sparkar och lever om! :D
Maddiie

2015-06-04 @ 23:13:14
URL: http://emeliesorling.blogg.se
Postat av: Johanna

Dom små härlig buffarna i början är verkligen magiska. Minns att jag tyckte det var lite otäckt att höra hjärtljuden första gången, men sen blev det något man såg fram emot.

2015-06-06 @ 02:57:25
URL: http://mrsbelair.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0