Födelsedag, semester och så mycket mer

Ja många månader har passerat sen jag skrev här sist. Det har hunnits med 30 års firande av mig, semester, renovering av matrum, konsert samt en massa utflykter.


Semester var härlig men gick fort, lite för fort. Vi besökte sagostigen och tropicarium med Loke. Kim renoverade matrummet, slog ner en vägg så det vart lite större. 


Sagostigen
Tropicarium
Nya matrummet

Veckorna domineras utav jobb och helgerna vigs till att hitta på en massa bus med loke. Var iväg för några helger sen till parken zoo då mormor fått gratisbiljetter genom jobbet. 


Besöktet var uppskattat utav oss alla och det var en trött kille som slocknade som ett ljus på vägen hem i bilen. 

Aporna var troligast på parken zoo

Nu när hösten har hittat hit så har även förkylningarna gjort det. Loke åkte på öroninflammation för lite mer än 3 veckor sen. Kim och jag åkte på en varsin envis förkylning. I mitt fall slutade med en flaska cocillana för luftrörskatarr. Men nu mår vi alla bättre, lite hosta men så är det när man har dagisbarn.


På tal om dagis så stormtrivs loke där. Inga problem alls att lämna honom om mornarna. Han springer och kläytrar upp i soffan sen får jag en puss och kram innan jag går. Sen avslutar vi med att vinka åt varandra i fönstret innan jag åker iväg till jobbet. 

Snart fyller våran lilla grabb 2 år, närmare bestämt nästa lördag. Liten börjar bli stor. Tiden går fort, tycker inte det var länge sen vi låg på bb med honom. 

Och på tal om stor och bb så ska Loke bli storebror någon gång i mars då vi väntar barn igen. Ska bli kul och om två veckor ska vi få kolla på krabaten som ligger i magen. 

Blivande storebror ❤

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0