Födelsedagsfirande

Denna helg som så många andra helger har bara sprungit iväg. 


Men denna helg var extra speciell då våran älskade Loke fyllde hela 2 år igår(21/10)

Tänk att det redan gått 2 år sen du kom in i våra liv och förgyllt våran tillvaro. Det känns inte som det var så länge sedan vi låg på bb med dig. 

1 dygn gammal Loke

I födelsedagspresent utav oss fick loke ett leksakskök från ikea som vi hade målat och piffat till. Samt play doh lera och en leksaksbil. 


Mormor och morfar kom på förmiddagen och firade födelsedagsbarnet. Han fick kastruller och tekanna till sitt kök, en leksakstraktor samt mjuka paket. De var inte lika roliga som de hårda haha. 

Leksaksköket var kanon 👌

Efter en tupplur så kom farbror, ena kusinen, farmor, farfar samt gammelfarmor på besök. 


Mer presenter att öppna och denna gången var det bara hårda packet. Fick hamburgare/varmkorvar i trä till köket. Play doh lera med olika verktyg och en leksaksbil. Alla presenter vart uppskattade och leks med. 


Glasståg

Loke är inte mkt för tårta utan glass är hans favorit. Så vi gjorde ett glasståg som vi dekorerade och satte ett ljus i. Sen bjöds det även på en massa olika kakor.


Kan säga att glasståget gick hem hos de flesta och nöjdas var födelsedagsbarnet som slevade i sig 3 skålar med glass. 

Det var en trött grabb som inte var speciellt svårsövd till natten. Vi föräldrar var inte heller svårsövda efter en hel dag med full fart från morgon till kväll. 


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0