Hösten är här

Sommaren kan sammanfattas som kanon varm, man vart nästan lite mättat på värmen tillslut.
 
Vi gjorde små dagsutflykter till bla sago stigen och busfabriken. Hunnit med att bada en massa både vid malmen och ute i stjärnhov.
 
Varit med på den årliga släktträffen i stjärnhov, alltid lika kul och fullt med folk. Gubben har blivit klar med soldäcket, vart så bra. 
 
Tyra växer så det knakar om det, hon blir snart 6 månader. Rullar runt från mage till rygg och börjar så smått få in tekniken på att krypa. Vi har även börjat tjuvstarta med att äta riktig mat vilket går hem hos fröken.
 
Loke är det full fart på från morgon till kväll. Testar oss med sin trotts men det börjar plana ut lite. Har börjat vänja av honom från att ha blöja dagtid och han är så duktig. Han har även börjat på den större avdelningen på förskolan, mammas stora kille. 
 
Hösten har kommit vilket innebär att thé säsongen drar igång här hemma. Har köpt jätte god honung av en kollegas pappa. Med hösten kommer även mörkret så då är det mysigt att krypa upp i soffan under en filt med en kopp thé och tända ljus.
 
Planerna under hösten är inte så många. Ska börja planera lite inför lokes födelsedag, vad som skall bakas och vad han ska få i present. Vi har anmält honom till hoppis & skuttis som kommer hållas några söndagar i höst. Ska bli spännande att se om det blir en hiss eller diss från herrn. 
 
Ja det var en liten uppdatering, får se när nästa uppdatering/inlägg kommer.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0