Färgbomb revlon nutri color 600 fire red

Jag skulle inte överleva utan min färgbomb till håret. Den bättrar på färgen lite och ger ett fint lyster. När man har färgat håret rött så kan det lätt se urtvättat ut efter ex antal shampooneringar så för att slippa färga håret stup i kvarten så använder jag istället färgbomben 1-2 gånger i veckan.

Hårer får som sagt fin lyster och det blir mjukt och lent. En rekomendation är att man använder handskar när man har i färginpackningen i håret för annars kommer ni får orang/röda händer.

En färgbomb är inte samma sak som att färga håret med hårfärg, utan tanken med färgbomben är att hårfärgen man har ska få en liten extra boost och se fräsch ut.

Färgbomen finns att köpa hos div frisörsalonger där kan priser variera. Om man går in på Lyko så kostar den 175 kr sen tillkommer ju fraketen men man kan ju alltid passa på att handla div andra saker till håret ;)

Om ni har vägarna förbi mariebergsgallerian ska ni gå in på Bellbox som säljer allt inom hårvård. De säljer färgbomen för 178 kr och då brukar man få ett par plasthandskar med vilket jag tycker är kanon :) Jag tror även de ska ha en hemsida som man kan beställa ifrån.
/M


Ditt ord
Postat av: Becka [fotoblogg]

sv: Åh tusen tack vännen!

Hoppas att du vill följa fotobloggen & fortsätta att kommentera!♥

2012-06-17 @ 17:31:36
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: julia

Sv: Tack så mycket, ja allt är bara bra. Hur är det själv? :)

2012-06-17 @ 18:07:48
URL: http://twentydaydreams.blogg.se/
Postat av: julia

Sv; Vad härligt! :)

2012-06-17 @ 18:23:53
URL: http://twentydaydreams.blogg.se/
Postat av: Art By Tina - Konst & Fashion

Bästaste!

2012-06-18 @ 10:16:18
URL: http://trueborn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0